Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen opdrachtgever en interim financial.

Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht
waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Persoonlijke aanpak

Wij investeren tijd en energie om u en uw bedrijf goed te leren kennen. Daarnaast kennen onze accountmanagers al onze interim financials persoonlijk.

Door deze persoonlijke aanpak zijn wij in staat om u interim financials te leveren die uitstekend passen binnen uw bedrijfscultuur en uw team.

Stap 1

Eerste contact

Zoekt u voor uw bedrijf één of meer interim financials, dan zijn wij u graag van dienst. Neem contact op met één van onze accountmanagers of via het contactformulier. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen of mailen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Stap 2

Kennismaking

Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek heeft uw accountmanager zich al verdiept in uw bedrijf.  Tijdens het gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen. Daarnaast kunt u aanvullende vragen verwachten over uw bedrijf.

Doel is zoveel mogelijk relevante informatie verzamelen zodat wij de best passende interim financial(s) aan u kunnen voorstellen.

Stap 3

De juiste match

Op basis van uw behoeften, wensen en eisen selecteren wij voor u de best passende interim financial(s). Wij kunnen hierbij putten uit een database van ruim 1.000 interim financials.

Wij zullen aan u interim financials voorstellen met de best passende kwalificaties én die ook het beste passen binnen uw team en bedrijfscultuur.

Stap 4

Klikgesprek

Ons uitgangspunt is om voor één positie altijd minimaal twee interim financials voor te dragen.

In een klikgesprek kunt u nader kennismaken met de door ons geselecteerde interim financials.

U bent altijd degene die de definitieve keuze maakt. Op die manier houdt u de regie.

Stap 5

Opdracht

Gedurende de looptijd van de opdracht zijn er regelmatig contactmomenten.

In het begin hebben wij een startbespreking. Tijdens dit gesprek maakt uw accountmanager samen met u en de interim financial(s) concrete werkafspraken.

Daarna zullen wij ongeveer halverwege de opdracht contact met u opnemen om uw tevredenheid en de voortgang te bespreken. Indien gewenst zijn meer evaluatiemomenten mogelijk.

Stap 6

Evaluatie

Na afloop zullen wij samen met u de opdracht evalueren. Wat vond u van de interim financial(s)? Wat vond u van onze samenwerking?

Tevens evalueren wij met de interim financial(s).