Jouw voordelen

Persoonlijke benadering

Academy voor Interim Financials

Diverse contractvormen

Efficiënt en flexibel proces

Kennisorganisatie

Transparante werkwijze

Alle voordelen op een rij

Persoonlijke benadering

Uit ervaring weten wij, dat als wij je goed kennen, dan kunnen wij je als interim financial plaatsen waar jouw talenten het best tot hun recht komen en waar jij je het meest thuis voelt. Daarom besteden wij veel tijd en energie om jou goed te leren kennen waarbij wij ook aandacht hebben voor jouw vaardigheden, ambities en persoonlijkheid.

Efficiënt en flexibel proces

Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen interim financial en opdrachtgever. Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Meer over onze werkwijze

Academy voor Interim Financials

Wij begrijpen dat je niet duizenden euro’s kunt uitgeven aan dure opleidingen, maar je wilt jouw kennis wel uitbreiden of op niveau houden. Daarom kan je via onze Academy voor Interim Financials scherp geprijsde cursussen volgen waarmee je ook PE punten kunt verdienen. Als je via ons werkt, krijg je zelfs korting via onze spaarregeling.

Kennisorganisatie

Als je tijdens de uitvoering van een opdracht aanloopt tegen een kennisvraag, dan sta je er bij ons niet alleen voor. De volledige kennisorganisatie van Baker Tilly staat ter beschikking van onze interim financials. Je kunt sparren met onze hoogopgeleide specialisten of je vraag voorleggen aan één van onze kenniscentra.

Diverse contractvormen

Als interim financial kun je via ons aan de slag op basis van een dienstverband, een projectcontract of als freelancer. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Transparante werkwijze

Alleen door open communicatie en transparantie kan je vertrouwen opbouwen. Daarom hanteren wij een transparante werkwijze.

De nieuwste vacatures

Strategisch Risico Manager

Voor een complexe Rijksoverheidsorganisatie zijn wij op zoek naar twee Strategische Risicomanagers. ...
Solliciteer direct

Cost Controller

Voor onze opdrachtgever in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een Cost Controller.   ...
Solliciteer direct

Accountmanager Interim Financials

Vanwege de groei en de potentie van Baker Tilly Interim Financials zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven en enthousiaste Accountmanager Interim ...
Solliciteer direct

SamenLoop Expert Financiën en Administratie (vrijwilligerswerk)

Wij dragen KWF-kankerbestrijding een warm hart toe en bieden hen graag een platform om de juiste (financiële) vrijwilligers te werven. Wil jij K...
Solliciteer direct