V.B. (Barry) Damen RA
Partner

linkedin   twitter

b.damen@bakertillyberk.nl

+31 (0) 10 253 59 00

BARRY DAMEN is registeraccountant en heeft als finance professional ruim 20 jaar ervaring. Barry is als partneraandeelhouder binnen Baker Tilly verantwoordelijk voor de Advisory Subsidy Compliance en Interim Financials.

In 1999 is Barry zijn loopbaan gestart bij een van de BIG 4 accountantskantoren en heeft sindsdien een meer dan ruime ervaring met (internationale) controle- en adviesopdrachten binnen de profit sector, de overheid en de not-for-profit sector opgedaan.

Binnen ons internationale netwerk, Baker Tilly International, is Barry sinds begin 2017 Global Leader van de Government & Not for Profit Global Industry Group. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de wereldwijde audit- en adviesopdrachten van Global Donors, waaronder bijvoorbeeld de Europese Commissie, de Verenigde Naties en de Wereldbank.

Barry combineert zijn gedrevenheid in zijn werk en zijn betrokkenheid met een brede kennis van accountancy en een sterke behoefte om zijn omgeving en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Ons Team

Maak kennis met onze andere teamleden

Om onze opdrachtgevers uit de profit-sector zo goed mogelijk te bedienen, bestaat ons team uit gemotiveerde, betrokken mensen met veel ervaring.

In ons team zitten accountmanagers, e-recruiters en back-office medewerkers.