• Functiegebieden

  • Regio's

  • Ervaring

Organisatie in de chemie te Oosterhout

Lees verder

Voor Baker Tilly kantoor Zaandam zijn wij op zoek naar een Interim Senior Assistant/Supervisor Accountancy. Ben jij een ambitieuze teamspeler met een commerciële instelling die makkelijk leidinggeeft? Als interim Senior Assistant//Supervisor Accountancy begeleid je assistent-accountants en help je klanten bij het inrichten en beheren van hun financiële administraties.

Ben jij alweer aan het puzzelen voor jouw planning de komende tijd? Wij hebben de opdracht!

Lees verder

Voor Baker Tilly kantoor Zwolle zijn wij op zoek naar een Interim Accountant op het niveau van Gevorderd assistent ten behoeve van de controlepraktijk voor zowel profit – als non-profit  klanten.
Ben jij alweer aan het puzzelen voor jouw planning de komende tijd? Wij hebben de opdracht!

Lees verder

Voor onze opdrachtgever binnen de Rijksoverheid zijn wij op zoek naar een Interim Coördinerend Adviseur Bedrijfsvoering

Lees verder

Vanwege de groei en de potentie van Baker Tilly Interim Financials zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven en enthousiaste Accountmanager Interim Financials voor de regio (groot) Rotterdam!

Lees verder

Vanwege de groei en de potentie van de opdrachtenportefeuille van Baker Tilly Interim Financials zijn wij in de randstad per direct op zoek naar een gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega die het als een uitdaging ziet om uiteenlopende interim- en controleopdrachten uit te voeren. Het leuke aan deze interim functie is dat je tegelijkertijd betrokken blijft bij onze eigen accountancy praktijk en dus tevens diverse subsidie- en jaarrekeningcontroles blijft uitvoeren. Afwisseling gegarandeerd!

Lees verder

Penningmeester (vrijwilligerswerk)

Non-profit, Stichtingen – 06-03-2018

Wij dragen KWF-kankerbestrijding een warm hart toe en bieden hen graag een platform om de juiste (financiële) vrijwilligers te werven. Wil jij KWF steunen en samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is? Heb je vrije uren over en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan is deze vrijwilligersfunctie van penningmeester wellicht iets voor jou!

Lees verder

Wij dragen KWF-kankerbestrijding een warm hart toe en bieden hen graag een platform om de juiste (financiële) vrijwilligers te werven. Wil jij KWF steunen en samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is? Heb jij een financiële achtergrond, vrije uren over en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan is deze vrijwilligersfunctie van SamenLoop Expert Financiën & administratie wellicht iets voor jou!

Lees verder